AAhhh!!

det var ett tag sedan man skrev nått här nu, men det är väl så ibland. Det går liksom upp och ner med kreativiteten, man jobbar ju så mycket så orken räcker inte till tyvärr.
Annars så är det bara bra, tror jag!! Ha ha ha jo de e helt jävla ok.

Nej nu är klockan sen så jag ska ta o lägga mig så jag orkar upp imorgon,.

FUCK vad jobbigt!

Humm ja ok Karro jag ska göra det, jag ska skriva en sån där sketen lista om vad jag gjorde för fem år sedan ;)

För fem år sedan:
Så var jag fortfarande ihop med Mia, tror faktiskt att det var en jävligt bra del i mitt liv. Inte bara pga att lillan kom till utan jag var faktiskt djupt förälskad i henne och vi hade det bra då (tror jag) Jag jobbade då på ett elevhem i Torvalla och trivdes förträffligt med livet.

För fyra år sedan:
ja det var denna sommar som mamma dog, hon tog nog en del av mig med sig i graven tror jag. Jag märkte aldrig att det började knacka i fogarna mellan mig och mia, men det måste nog ha gjort det annars skulle det väl inte ha gott som det gick.
Sen tror jag att jag såg mig blind på min egna leda och uteslöt henne i mångt och mycket. Jag levde nog bara för jobbet och lillan, resten fick liksom hamna i andra hand där i bland mia.

För tre år sedan:
Flyttade jag och mia isär, det är nog bra precis 3 år sedan idag. Fast det var väl inte helt sant, vi bröt upp men jag bodde kvar tills jag hittade en egen lägenhet. Det var fruktansvärt jobbigt, jag tror jag förlorade ännu mer av migsjälv just då.
Jag festade väl inget då, utan skrev mycket det var min ventil att få ut några av de konstiga känslor som jag hade, men tyvärr hjälpte väl inte det riktigt.

För två år sedan:
Var jag nästan inbunden, inåtvänd festade oerhört mycket och försökte att genom mina polare få skeppet att flyta. Jag vill inte säga att jag var självmordbenägen men allt jag gjorde var att såra mig själv och gräva ner mig djupare, liksom frossa i sin egen plåga.. Jag jobbade då och då var mest sjukskriven.

För ett år sedan:
Fick jag jobb på Fresks, fick rutiner och mina magbesvär började äntligen att bli bättre. Jag började att festa lite mindre och på så sätt må bättre.
Fick ny lägnehet, fick en nystart så att säga.

I år:
Jobbar fortfarande kvar på fresks och stortrivs:)
Umgås med dem jag har nära och kära, mår rätt så bra. Festar nog ännu mindre.

Nästa år:
Har jag förhoppningsvis hittat någon att leva med ha ha ha eller nått liknande. mår kanske ännu bättre!

Ja ja nu e det gjort....