Lite tankar!

tror ni på kärlek vid första ögonkastet? Jag gör det, men det känns ju lite långt borta ha ha ha.
Just nu så jobbar jag så mycket så jag hinner ju knappt träffa någon, ja med det meenar jag polarna :) När jag vääl e ledig efter jobbet så lagar vi mat jag och lillan sen somnar vi ju!

Fast jag har ju lyckats vända tillbaka dygnet i alla fall, känns riktigt bra. Men jag blir så lätt less, ni vet less på att alltid äta ensam. Ja jag äter ju varannan vecka med lillan men det är inte samma sak eller hur? Jag vill ha någon att dela vardgen med, men samtidigt så är jag lite rädd. Känns nästan fel att använda ordet rädd, men jag tror det är där det sitter, rädd alltså.
Jag är nog rädd för att bli bränd inge, kanske även rädd för att såra någon oxå. Jag menar om jag träffar någon som verkar intressant så blir jag nästan tillbakadragen enbart för att inte såra eller för att jag inte vill bli sårad. Skumt, ha ha ha vilket jävla dilemma eller hur?
Nåja det löser sig nog skulle jag tro!

Nej nu blir det en kopp kaffe innan man ska lägga lillan!!!

Hallå!

Nu var det tag sedan igen som jag skrev här. Jag har haft fullt upp faktiskt hart jobbat som ett svin så jag har inte haf ork att skriva något.
Annars är det väl rätt lugnt må jag säga! Jobbar och sliter, sen har jag lillan denna vecka så då är det ett inrutat schema vilket är rätt skönt.

Nej jag återkommer då jag har nått att säga ha ha ha....


Morgon flum

Vad är egentligen mitt liv
ett tillfälligt tidsfördriv
är jag oengagerad eller osocial
eller ser jag inte min fulla potential
Jag ser saker i svart och vitt
vad som är ditt är ditt
jag orkar inte bli besviken något mer
på att jag tar mer än vad jag ger
Eller tillåter mig att falla...

Humm ja vete faan vad det blev, ord bara eller tankar som sätts i ord. Rätt skönt ibland att bara låta fingrarna fara över tangentbordet och inte tänka efter vad som skrivs, ni vet göra en sån där "brainstorm".
Ja ja vad händer idag då?
Den som det visste, jag har ju så jävla långa dagar eftersom jag sover så lite ha ha ha, så långa dagar och ändå så lite uträttat. Rätt fucked up egentligen.
Nej jag ska väl i vanlig ordning ta mig en tur på stan kanske, eller så håller jag hemma tills Grana slutar ska hjälpa honom med att flytta nå skit från ett förråd till ett annat. Sen blir det väl sällskapsspel och en eller två koppar kaffe.

Jag har funderat rätt mycket över vad jag vill med mitt liv, jag kommer inte fram till något mer än att jag vet inte!!! Jag tror jag nöjer mig med att få vara hyfsat frisk och må bra, jag menar om jag skulle tjäna en miljon i veckan och inte må bra så väljer jag nog det jag har idag, inte fullt den lönen men mår faan rätt okej faktiskt, lite ensamt men de e helt okej.
Sen funderar jag över om jag någonsin kommer att bli sambo igen ha ha ha, det tror jag absolut. Jag kan se mig själv som det och jag skulle faan älska det, men som med allting annat så måste man ju våga.Inte för att jag är rädd eller eehh nja inte rädd men försiktig, det gör ju så förbannat ont att bränna sig. Ont och ont jag vet inte, klart det gör ont men det är nog mer vägen tillbaka som är jobbig, ni vet innan man hittar sina egna rutiner, sin egen vardag. Doktor phil alias Mattias ha ha ha ha....

Nej jag vete faan, jag tror jag grubblar och funderar lite väl mycket ibland. Kanske ska vara inne idag och försöka läsa en bok? Dricka lite te, kanske försöka skriva lite? Eller så går jag ner på ett fik och gör samma sak ha ha, lite liv och rörelse kan ju inte skada.

På återseende

Ja fy faan!

Ja dessa söndagar när man lämnar lillan är nog det värsta jag vet, det blir så tyst och tomt. Ni vet så där att man tycker att ensamheten sitter i väggarna och dom vill nästan kväva en?
Jag brukar aldrig känna mig ensam, men just dessa kvällar när man precis har lämnat lillan, FUCK vad jag hatar dom.
Humm alltså det är ju inte så att jag är desperat eller något utan bara, ja jag vet inte hur jag ska förklara mig. Det är som någon sorts hat-kärlek mellan mig och ensamheten, alltså jag gillar att vara ensam, men när jag sjäv valt det!
Nej nu blev det så där nästan lite bittert igen, jag är inte bitter på något sätt, jag tror jag bara saknar någon att ja ni vet dela vardagen med ha ha ha

Aaahhh på återseende

Söndag!!

Japps nu är det Söndag igen, lillan ska hem till sin mamma, det är ju hennes vecka denna som kommer. Det är konstigt att man aldrig vänker sig, nu när man lämnar lillan så blir det så grymt tyst och tomt, man känner sig aldrig så ensam som man gör precis stunden efter man lämnat henne.
Aja skit i samma ha ha

Nu sitter jag och skriver blogg bredvid mig så står lillan o sjunger karaoeke :) låter fett roligt ha ha Värsta inlevelsen med micen och avancerade danssteg ha ha ha

Själv ska jag ta och duscha...

Japps på återseende!!

God morgon!

Ja faktiskt så är de det, fast min morgon började vid 03:00. Vaknade då pigg som en lärka fast jag somnade faktiskt vid 21:30 så jag fick ju sova förvåningsvis länge tycker jag. Kanske är på bättringsvägen? Alltså med sovtiderna ha ha ha
Vad händer idag då?
Nja inte mycket tror jag, blir väl en sväng på stan. Gick en sväng igår fast det var pissväder, men det är skönt och komma ut och se lite folk.
Igår så var jag på ridskolan med lillan, riktigt roligt och se hur stolt hon är när hon sitter på hästen. Det är bara att bita ihop för jag är ju hästrädd ha ha ha

Annars då?
Jo rätt bra, har haft en låg period ett tag, det var väl detta med jul och allt som gjorde mig lite nere. Nu tycks det ha vänt, mår faktiskt bra, konstigt nog. Rätt roligt hur man kan pendla så, ena dagen är man små nere och den andra så mår man rätt hyfsat!
Kanske är så enkelt att man accepterat att det kommer vara småjobbigt ett tag med magen o allt, men det blir bättre bara jag hittar ett jobb. Är ju en grym rutin människa har jag insett, mår bäst av när man har saker och göra hela tiden.

Nej nu ska jag sätta på en film och ta en kopp kaffe och njuta av en god morgon!!!

Måste faktiskt tacka mina vänner som står ut med mina humörsvängningar :)

Insomnia

Japps det kan man kalla det, jag somnade tidigare ikväll och sov väl en ca 2 till 3 timmar innan jag vaknade 00:55, sen är det ju faan kört att sova. Helvete vad ledsamt det är.
Inte nog med att man inte kan sova man har ju faan ingen att prata med ha ha ha, tänk om det fanns en till som jag! Ja som inte alltid har svårt att sova men som har det ibland i alla fall.

Nåja jag ska sluta med klagandet blir ju faan inge bättre av det!

Men om det finn nån så var inte rädd att höra av dig ha ha ha...

Utmaning!!

Självklart antar jag utmaningen :)

Här är reglerna:

Länka till den som utmanat dig

Berätta 7 sanningar om dig själv

Berätta 7 lögner om dig själv

Utmana  4 personer i slutet  av ditt inlägg

Lämna ett meddelande till de 4 personer som du utmanat!


Länk till den som utmande mig:

http://zofii.bloggagratis.se/

7 Sanningar om mig själv:

1. Är arbetslös

2. Gillar att skriva.

3. Kan lätt bli rastlös

4. Älskar humor.

5. Gillar att läsa

6. Är grymt social

7. Är en riktig godisgris


7 Lögner om mig själv:

1. Är piercad

2. Är nära släkt med kungahuset

3. Älskar att gå på gym

4. Älskar sjukhus

5. Inte alls rädd för döden.

6. Går i kyrkan regelbundet

7. Att jag inte är hund och hästrädd.


Jag utmanar: Malin F, Carro, Sandra, new season

Klart man antar en utmaning, det är ju roligt ju! :)


Trött!!

Ja precis jag är trött, trött på att vakna och fortfarande vara trött. trött på att ha ont i magen, trött ja enbart trött.
Det är faan oerhört enegi slösande att vara trött, tro mig det är det. Jag må låta bitter, men det är jag absolut inte jag är helt enkelt bara trött på att vara trött.
Jag började min första kur i en behandlig  för magen idag igen, för andra gången nu så nu hoppas jag att det funkar. Det är slitsamt, alltså att problem med magen är slitsamt.

Vilken start på året, det nya året. Alla saäger , nja inte alla kanske men de flrsta säger att ett nytt år ger nya  möjligheter.Vist, sure det verkar ju vara en grymt bra start jag fick. ha ha ha men jag är inte bitter eller något annat. Jag är helt enkelt to damn tired för att bry mig snart.
Det rä sällan som jag känner för att bara kasta in handduken, ni vet bara slänga in den och säga fuck it jag ger mig. Men nu är det nära alltså, inte för att jag har haft mer motgångar än någon annan, det är bara det att  min uppförsbacke verkar faan inte ta slut.

Sa jag att jag  inte är bitter, hummm nej det är jag inte. Bara trött, så jävla trött. Har ingen ork längre, ingen lust och ingen aptit på att göra saker. Jag vill ju hitta på saker men jag liksom orkar inte när jag får möjligheten. Istället så ligger jag i min förbannade soffa och blir ännu mer trött!
Nu hoppas jag att dessa nya mediciner ska funka, så att jag åtmonstone kan vara den pappa mina barn förtjänar. Jag vill ju inte att detta ska gå ut över dem, fast jag vet oohh vad ja vet att hur mycket jag än säger att jag gör mitt bästa att det inte sak göra det så vet jag att det gör det, lite åt gången. Det vill jag inte så jag hoppas att det funkar, nu låter det som att jag skyller allt på min mage. Det är till viss del sant, för jag har haft så ont, mått så dåligt i en bra lång tid och då blir man faan orkeslös tillslut.

FUCK it, nu ska jag eeehhhh ligga i soffan en stund....

Ta mig faan!!!!

Visst går det upp och ner, jag syftar då på livet och allt som ingår i det. Jag menar vissa stunder så är allt toppen, det går bara att intemå bättre, nästa dag kan det vara tvärtom. Undrar varför egentligen, är det mig det är fel på som kan ha sådana berg och dalbanor emetionellt eller kan det bara vara så ibland?
Det är sjukt tråkigt i alla fall....

Nu ska jag försöka roa mig med att kolla på Dexter igen, ska beta av säsong 1 & 2. Fast hur roligt är det att sitta ensam i soffan varje jävla kväll är så fett less så hälften vore nog.
Alltså jag är inte bitter, eller något sådant bara less. Det är nog första gången som jag verkligen saknar någon att dela allt med, ni vara två, vardagslunken ja ni vet!

Nej nu måste jag faan öppna en bok eller nått så jag kommer på andra tankar ha ha ha..

På återseende.

*suck*

Ja en stor rejäl suck! Alltså jag måste göra nått, detta håller inte. Jag är uppe i stort sett hela nätterna och sover nästan hela dagarna när jag väl lyckas somna. Jag sover dåligt, och har en rejält fuckad dygnsrytm.
Jag måste göra nått, börja och motionera kanske skulle vara nått.

Annars så vet jag inte riktigt hur det är, det är liksom som det är just nu. Januari månad, inte precis den tätaste månaden om året, den där jävla julen tog ju lite väl mycket ur plånboken precis som den gör varje gång. Tragiskt igentligen men huvudsaken är ju att barnen trivs och mår bra.
Nu är det inte så att jag mår dåligt, jag är bara less på att inte ha en dyngsrytm, less på att vara själv, sova själv ha ha ha men jag är inte bitter :)

Så vad händer idag då? Det känns ju så där att säga idag nu vid denna tid på dygnet men men. Idag ska jag iväg och meka med pappa, sen blir det väl ännu ett dexter maraton. Laddade ned hela säsong 1 och 2 igår så maratonet började väl då. Ruskigt bra serie detta.

Nej nu börjar jag bli tradig igen!!

Sent om natten

Ja man kan ju säga att det är det nu eller hur? Jag kan faan inte sova, vet inte vad det beror på. Jag är ju trött alltså ni vet så där sömnig, men inte så att jag få den underbara känsla av ro i kroppen.
Jag vill ju inte säga att det enbart beror på att jag sover bättre ed sällskap, för det beror ju liksom på vilket sällskap det är ha ha ha. Men visst ligger det lite sanning i det, jag saknar verkligen den käsnlan av ro och harmoni, faan nu låter jag som nalle puh, ni vet tao enligt puh. Ja det är en bok som heter så, lite grundläggande om den filosofiska tanken i just taoism.
Det var en bisak...

Östersund, älskade Östersund alla man har kära, ni vet nära finns ju här. Ja inte alla men majoriteten finns kvar här och vad bore Östersund utan er mina vänner, vad vore jag utan er.
Kanske ännu mera ensam? Fast jag är ju inte ensam men ändå så enslig. Jag är nog en rätt lustig själ, jag ser migsjälv som social, älskar att vara med människor och barn. Samtidigt så släpper jag sällan in någon bakom mina murar, varför har jag frågat mig så många gånger.
Är det för att jag är rädd att bli blottad och sårbar? Det låter ju rätt så banalt om det skulle vara så, eller är det för att jag har svårt att släppa in någon, rädd för att bli sårad igen? Tror att det ligger närmare sanningen, men det låter ju rätt så trist om det skulle vara så.
Jag kan se mig själv som gift, ser mig gärna som sambo mm. Men ändå så känns det så långt bort, det är ännu mer tråkigt, det gör nästan ondare än själva insikten att man är rätt lustig. Nu vet jag inte om lustig är rätt ord, konstig kanske?

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, tankarna rör som ihop det.

Jag har suttit och funderat lite på vem jag är och vart jag vill komma! Det enda som jag kommer fram till är att jag vet mycket väl vem jag är och hur jag är. Men vart jag vill komma! Shit alltså där går jag bet, har inte funderat på det nångång tror jag. Jag vill göra mitt bästa för att vara en bra pappa, vän mm men vart jag vill komma med mitt liv, det vet jag inte, det har jag inget svar på.
Jag är djup utan att vara religös, jag är troende, men jag tror enbart på mig och alla andra människor, jag tror på att vi kan göra det bättre för oss alla om vi bara hjälper varann då och då.
Nu blev det flummigt eller hur?

Sen vet jag inte heller om jag är speciellt djup, jag tänker mycket och läser mycket, reflekterar gärna över det jag läser och ser eller upplever, men inte gör det mig till en speciellt djup människa. Jag är inte heller ytlig fast jag kan upplevas som det...
Men vart vill jag komma..........

Nåja nu ska jag se till att Mr John Blund hittar hit..

Små stadstankar

Jag har suttit och funderat lite, det är nog inte så enkelt att vara singel i denna stad. Östersund älskade Östersund, så litet och trångt men samtidigt underbart på ett surrealistiskt sätt.
Jag menar har man bott här i hela sitt liv så är det svårt att vara anonym eller hur? Jag menar det är ju nästan så att om jag fiser vid Plaza så är det någon som berättar det för mig när jag kommer till Åhlens, Östersund älskade Östersund!!!
Att vara singel i en sådan stad, ja vad säger man! Ibland är det nästan som att ens eget namn kommer före igenom dörrarna innan man ens själv har hållt i handtaget, man blir som dömd på förhand. Östersund lilla Östersund, kan ju inte skylla på att Östersund är litet heller, jag menar i varje rykte så finns det ju alltid ett uns av sanning, det startade ju någonstans, ryktet alltså..

Singellivet, dejta och fika. Hysterin omkring det är oxå rätt konstigt. Men jag tror att det vi själva som stressar upp varann. Det ska dejta och träffas över fika, gå på krogen och mingla det är faan fullt upp att vara singel alltså. Tur att man bor i ÖLStersund och inte i Sthlm, shit tänk att bo där och vara singel!!! Jag menar vi i ÖStersund har typ 2.5 ställen att gå på, i sthlm så finns det väl 2000 ha ha ha snacka om magsår!


Nej nu ska jag på stan, mingla ni vet!!


Jaha så har man nu gått igenom stan ett par repor och "minglat", det trista med en liten stad är ju att det är samma människor som man ser på Domus ända bort till Mc Donalds. Minglandet mister ju sin prakt på sätt och vis ha ha ha ha.
Livet som singel!
Det måste ju handla om mer än att festa, hänga med polarna och fika. Vems om gjort vad och när det intresserar inte mig, jag vill ju på ett sätt träffa någon, det behöver inte vara en ny person bara det är en person ha ha ha. Shit nu låter det ju som att jag träffar döda ting hela tiden, så är inte fallet men jag vill träffa en person som är intressant och jag är intressant för denne.
Svårt nog verkar det som, alla har ju något att säga om alla i denna stad. Tänk om flera personer kunde skita i vad som sägs om mig, dig eller alla andra och låta oss nyfikna skaffa en egen uppfattning. För hur man än vänder och vrider på saken så blir ju det "första mötet" men någon ny, inte riktigt nytt, man har ju sina polares åsikter i bakhuvudet vilket förstör det första intrycket åt båda håll tror jag.

Aaahh FUCK it, händer det å händer det eller hur!!!
Men faan vad le jag är på ensamheten..Vintern hade nog varit mycket trevligare på alla sätt och vis om man var två.

Nåja på återseende

Aaahh

Blev så trött på den heta sommarn.
trött på bilderna i stan'
trött på Olssons skor och Kvarnen
trött om natten, trött på dan'

Trött på all valproganda, lika billig som reklam
ja, "vi vill ha ett bättre Sverige". Åh fan!

Tagit mig ner till Köpenhamn
Hyr ett rum av en vänlig dam
Vandrar gatorna i timmar här
Äter frukost på altan'

Jag har varit tyst i tio dagar eller mer
jag tror jag slipar mina vapen, när ingen ser

Fläcktar den första svala vinden
i hennes vilda höstträdgård
Hjärter Dam, nu i september
börjar en annan typ av vår

Du skulle älska att ströva i parken här intill.
Där över gränsen får man vara när man vill.

Jag blev så trött på den heta sommarn'
trött på att aldrig stå pall
trött på clownerna i TV
trött på inget, trött på allt

Hjärter Dam, här får man krafterna igen
snart kan jag ta mig ut på isen, men inte än

Och Hjärter Dam, om skräpet hinner ifatt dig
drömmen flyr och vardagen gror
och om du letar efter tråden
eller bara saknar en bror

om du har halsen full av månader av slit
ta din packning över gränsen och kom hit


Denna låt är så sjukt bra, jag lyssnar på den om & om igen. Den beskriver lite så som jag känner mig, så trött så trött.
Ja såm är det....

Jo det är Lars Winnerbäck´s låt "Över Gränsen", bara så ni vet

Jaha!

Så trött på att vara trött,känner mig lite less samtidigt njuter jag av ensamheten.
Sitter och dricker en kopp kaffe, att njuta av längtan efter åtrå kan någon berätta den hemligheten.
Hur man gör man?
Ja hur gör man? Hur njuter man av ensamheten samtidigt som man saknar åtrå, saknar känslan av tvåsamhet. Rätt mystiskt igentligen hur vi är funtade,vi människor. Vi tycker om att älska oss själva,älskar att bara vara vi. Det kan ju vara svårt nog, att bara vara själv att bara kunna vara själv, fast hela kroppen skriker efter kärlek.

Så trött på att vara trött, så trött.....
Har ni någonsin känt attt bara lämna in! Fast kärleken till livetoch mina barn är ju starkare än vad jag känner inför migsjälv. Låter tragiskt eller hur?
Nu låter ju detta såmycket värre än vad det är,men jag tror det är edter alla dessa familjehögtider som varit så saknar man det, känslan av tvåsamhet alltså.
Jag verkligen hatar och föraktar julen, ännu väre blir det ju nästa jul fördå har jag inte lillan.Då blir ensamheten ännu mer slående liksom. Jagär inte ensam, jag har ju oerhörtmånga polare och en underbar vänskapskrets men ändå så ensam, förstår ni?

Så trött, så trött.....
Så oerhört trött på att bädda så kasst för migsjälv. Ordspråket säger ju att som man bäddar så får man ligga, så jag är så trött så förbannat trött på att bädda dåligt!
Shit vad bitter jag låter ha ha ha, jag är inte bitter, inte heller ledsen eller deppig. Jag är bara trött på att vara trött......

Annars så har julen varit bra, har fått många nya härliga polare. Fått höra underbara nyheter från en grym vän.

Men trots alla sköna nyheter så är jag trött......

Nej nu blir det en kopp the till ljudet av ljuv musik!!!



Eeeyy Yo!

Nu var det ett tag sedan igen, alltförlänge sedan kan man tycka sedan jag skrev här eller hur?
För att fatta mig kort så ärmjag faan i migöver väldigad av lycka av att julen äntligen är över.

Återkommer senare med mer information

Shit jag har lyssnat på Winnerbäck´s låt "över gränsen" hela kvällen, kan säga att det är så sjukt bra!
För tillfället tilltalar den mig, den liksom påminner mig ommitt sinnestillstånd, trött, så trött.....Jag vet ju inte riktigt vad jag är trött på eller pga.
Men ja, den är så bra!! Så sjukt bra!!

Jag har hittat en att prata med :) Det ärinte så illa, det känns förträffligt bra!

Nej jag har inte så mycket att säga för tillfället......som vanligt