Gott Nytt år!!

Nytt år, nya tag.

Den som lever får se, vad detta år kan tänkas bära med sig.

Vi gör alla misstag, det är mänskligt att fela. Med det sagt menar jag inte att jag försöker försvara mig gentemot vad jag har sagt och gjort, tvärtom! Jag vet att jag gjort fel, jag vet att jag varit oärlig gentemot en person. Det har sina orsaker varför men det är inte försvarsbart.
Jag är oerhört ledsen att jag sårat och gjort dig besviken, det var inte alls min mening från första början heller. Har man en gång ljugit om en sak så försvarar man den lögnen med nya lögner. Det som göms i snö kommer fram i tö! Så är det, det enda man jag kan göra är att be om ursäkt och visa att det INTE händer igen. Vilket det inte gör!

Nu är jag hos pappa och ska så småning om äta middag mm, det är jag och mina tjejer Yasmine och Jhenny. Snart kommer ävan Lena hem och Manne, Nadine och även Leah kommer hit. God mat hoppas jag på.

So long for a while!

Aaaahhh äntligen!

Shit vad skönt, äntligen är helvetet över! Julen, jag överlevde jag tog mig igenom "mörkret". Min första jul utan lillan, min första jul ensam. Men imorgon mina vänner ska jag ha lillan och Jhenny hela dagen, middag tillsammans och julklappar.

Jag är bitter, förbannad och less. Detta med julen eller allt det här med och omkring julen, allt känns bara förkastligt. Vi köper julklappar för nästan hela lönen, vi sätter allt annat åt sidan enbart för att köpa "lyckan". Nåja inte alla men kanske rejält många utav oss, försöker köpa "lyckan" försöker finna vårat harmoniska glädjeparadis. En fallfärdigt korthus, det är våran julutopi!
Materialism är det detsamma som existensialism? Är vi ett med våra prylar, sätter vi våran identitet i våra mobiltelefoner? Julklappar är det en värdemätare på hur mycket vi betyder för varann?

FUCK!!! Dö tomtejävlar, glädjespridare i uttryckslösa masker.

SS Östersund heter båten, handen på hjärtat visst blev det en besvikelse? Den vita julen liksom töade bort, men skam åt den som ger sig! Nya mål hägrar, den vita påsken är på intågande. För vad är det som säger att påsk kycklingen måste vara gul? Traditionen kanske? Men traditionen om den vita julen fick ju se sig besegrad.
Uppställning mina vänner, "the happy few". Det är vi mot världen!

Jul afton!

God jul mina vänner, jag hoppas verkligen att ni får en underbar jul med allt som hör därtill.

Personligen önskar jag att det fanns något jag kunde göra för att få uppleva en liten skön julstämning, men som sagt jag hatar julen.

Vi har varit till mammas grav idag, det var skönt synd bara att allt måste gå så jävla fort hela tiden. Vi var även hos morfar och mormor, är helt säker på att dom hälsar tillbaka L. Nej jag får fylla på lite mer senare jag orkar faan inte nu!

Nu är det jul igen!

FUCK! Jag hatar denna högtid, jag hatar stressen, maten och den där jävla tomten! Finns det några snälla barn här sa våran tomte och kikade sig omkring. Alla barnem inklusive mig skrek JAAAA, var är dom då, jag ser dom inte. Dö tomte faan, DÖ!
Sen när vi blev lite äldre så kopm det fram att det var granngubben som alltid varit tomte, han hata ju mig och brorsan för alla våra "bus".

Annars så är det styrelse sammanträde snart, SS Östersund den gamla tro tjänaren har fått en fan-club! Det finns en ångbåt nere i hamnen med det namnet, så vi tyckte att det är nog dags att uppmärksamma ångbåtsverksamheten i staden!

På återseende mina vänner, jag har inte ork att skriva något.  KFD eller hur L?

Förskyld!

Visst är det lite patetiskt hur dålig man bli när man får feber? Man orkar ingenting, verkligen ingenting.
Som ni kanske förstår så har jag feber nu, huvudet bultar och magen har blivit sämre igen. Alltså det får snart vara nog, det är ju bara en rejäl rundgång på allt just nu!

Snart är det jul också, det är den enda högtid som jag verkligen förkastar.

Nej jag orkar inget mer idag, ha det bäst alla

Skål!

Ja skål på er mina glada vänner, mina glada patrioter ;) Skämt och sido så var det en grymt rolig kväll. Ikväll kör vi igång på nytt, fast hela ligan är tyvärr inte samlad denna gång, men vi möts väl upp ute då.

Mitt älskade Östersund!!!! Mmmmm en grymt bra allsång, jag tror bestämt att min granne tyckte det med?
Visst heter båten SS Östersund? Om jag inte minns fel så hette den det? Nåja mer om detta en annan gång, ölen och spriten väntar!
Nu ska jag nog ta samma väg som Titanic, in i dimman fast jag vill inte ner på botten! Så exakt samma väg blir det troligtvis inte, men men SS Östersund går inte på grund. :)


På återseende mina vänner!

Livlina tack!

Jag vet inte riktigt vad som sker i mitt innre, i mitt huvud. Det känns som molnen bara blir tyngre och tyngre, regnperioden tar liksom inte slut. Om jag bara visste varför eller hur jag har hamnat i detta tillstånd så skulle jag göra mitt bästa för att ta mig ur det, men nu vet jag inte så jag förblir likgiltig.
Som en tickande bomb pulserar mitt blod i mina ådror, känns som jag kan explodera nästan närsomhelst men har ingen aning om varför.
Visst det har hänt mycket den sista tiden, eller sista tiden! Det har väl hänt saker hela hösten inte bara för mig men för mina närmaste vänner likaväl. Vi är nästan som en liten men ack så god familj, vi tar hand om varandra, men ändå känns det som att denna strid som pågår i mitt innre måste jag reda ut själv, jag är ju en slagskämpe men slåss nog enbart mot migsjälv och mina demoner.

Jag är rädd, jag måste erkänna det nu, jag är rädd. För vad vet jag inte, kanske är just därför som jag är rädd? rädd för tystnaden om natten, rädd för mörkret som likmsom omsluter mig. Skräckslagen för att prata för jag är livrädd för att det som kommer ut låter sjukt.
Paniken släpper inte taget, jag kämpar och slåss för att behålla ansiktet uttåt. Försöker intala mig själv att om jag inte bibehåller lugnet och ansiktet så faller så många andra med mig. Jag har två döttrar som jag försöker vara en bra pappa för, vilket jag nu insett att jag troligtvis inte är. Man kan bara göra sitt bästa har en vänlig själ sagt till mig, men om inte det är bra nog då?

Molnen vill inte skingras, det är fortfarande ett tungt täcke av regntunga moln i mitt innre. Jag är trött på att vara trött, vill bara lägga mig ner och sova.
Jag missade att åka till mammas grav i helgen också, hon hade namnsdag och jag missade den! Har aldrig missat en sådan dag tidigare, har aldrig missat hennes dag.

Nen nu får det räcka med självömkan.

Jaha!

Ännu en dag till ända, ännu en dag går mot sitt slut. Jag sitter och tänker på så mycket, det liksom blir förmycket i mitt huvud ibland. Jag vet inte hur jag ska reagera, agera för att vara till hjälp. Nåväl!!

Appropå missförstånd!

Givetvis är man naiv om man tror på allt man hör, jag menar tex att jag har hört att gud finns men jag har aldrig sett honom. Är jag naiv för det? Är jag naiv för att jag har ett eget tänkande?
Givetvis ska man inte tro på allt som sägs om vänner bland vänner, men varför börjar det pratas när det egentligen inte finns en anledning?
Man blir ovänner, polare går åt varsinna håll det händer hela tiden men varför måste det pratas om något som ingen har att göra med mer än de som är inblandade? Har svårt att se att jag kan vara naiv då eller hur? Speciellt när jag blir inblandad i något som jag inte har att göra med, speciellt om någon går och säger att jag knarkar och det är därför som jag stammar!
Är jag naiv då?


Nej skit i det! Alt har en orsak och allt har en verkan.

Jag är inte bättre än att jag kan medge att jag har säkert sagt något om någon någongång absolut har jag gjort det. Skillnaden är att jag ber om ursäkt ifall om något det som jag har sagt har varit fel, sen säger jag sällan mer om någon än vad jag kan säga till denne mellan fyra ögon. Det blir sällan missförstånd mellan fyra ögon.
Men givetvis jag kan säkert ha missförstått alltihopa, har jag gjort det så är jag inte sämmre än att jag ber om ursäkt.

Hummm!!!

Ja appropå Ljusberget! Ja vi skulle ta en tur, ni vet bara glida runt lite och snacka lite. Jag trodde att jag hade järnkoll på läget och civilisationen, ack vad jag bedrog mig. Inte visste jag att det gick att bli så disorienterad pga att vi tog av en korsning för tidigt!
ha ha ha ja fast lite spännade var det faktiskt, eller hur!

Sen vill jag slå ett slag för vännerna jag har omkring mig, jag vet inte om ni vet hur mycket ni betyder för mig? Jag är stolt över att ha er i mitt liv, L, T och K!

"We few, we happy few, we band of brothers;

For he to-day that sheds his blood with me

Shall be my brother; be he ne'er so vile,

This day shall gentle his condition:

And gentlemen in England now a-bed

Shall think themselves accursed they were not here,

And hold their manhoods cheap whiles any speaks

That fought with us upon Saint Crispin's day"

Ps: Båten heter fortfarande SS Östersund


Ringar på vattnet!

Det sägs att efter varje handling kommer det en konsekvens! Visst är det så?
Jag har lärt mig rätt mycket denna höst, jag har då aldrig hört så mycket skitsnack från en och samma mun. Jag har hört att jag stammar pga att jag tar droger! Det är ju faan helt sjukt, då skulle jag har tagit droger från den dag jag började i 3:an då med andra ord.
Nej inte för att jag bryr mig speciellt mycket, men man ska nog vara lite försiktig på vart och gentemot vem och vilka man kastar skit! Cause You´ll never know.

"We only die once and for such a long time."

Återigen måsta jag gnälla lite, jag har fortfarande inget internet! Nu idag sa dom att felet var hos dem, jaha sa jag vad faan gör det för skillnad för mig? Jag står ju fortfarande och betalar för något som jag inte kan använda.
Jag måste be in vän L om hjälp igen imorgon ;) Jag blir tokig, förstår inte vad faan det kan vara som ska behöva ta sån oerhörd lång tid!

Ja ja på återseende.


Kaosteori!

Det sägs att något så litet som en fjärilsvingslag kan orsaka en tyfon på andra sidan jordklotet. Kaosteorin

Denna månad, November måste ha varit eller gå till historien! Det har nog aldrig hänt så mycket på så kort tid för så många människor omkring mig, tur för oss att vi har varandra.
När vindarna vänder, när det blåser kallt då först visar det sig vilka man har, vilka man verkligen har i vått och torrt! Mitt hjärta är ert, ni vet vilka ni är. We few, we happy few.

SS Österund, heter båten!!