*gäsp*

Tjena tjena bloggen!

Nu är det så här att det står helt still i Mattias huvud, han vet inte vad han ska skriva om? Skriver han om sin dag så blir det lätt långtråkigt, inte för att han vantrivs med sitt jobb utan tvärtom absolut tvärtom! Men hur intressant är det att läsa vilken tid han kliver upp osv.
Å andra sidan hur intressant är detta? :)

Nej det får bli hockey på tv´n istället för blogg!

Minneslucka!

Jag ska bara säga några ord innan jag går och lägger mig. Ja jag vet att det är sent och jag ska upp alldeles för tidigt imorgon, men ändå!
nu tappade jag tråden, ni vet den röda? Pecka hjälp mig, hjälp mig att finna den röda tråden som förklara allt!
Humm inte det!

Ok då frågar jag Bengt, ni vet han med programmet Hajk som gick när man var barn. Han måste ju veta? Nehe inte det.
Vad hette dom andra då? Jo stickan och Bengt, ni vet dom som hade en hiss i en telefon kiosk! Dom måste ju veta?
Inte det heller!

Nej då vete faan!
Får helt enkelt leta efter svaret på min fråga själv, eller jag kasnke först ska leta efter frågan som jag sen kan få svar på!

Tråkig Söndag!

Ja nog faan kan man säga att det är det! Men jag har hunnit med rätt mycket ändå, bytt däck åt pappa, handlat och lagat lillans cykel. Städat har jag oxå gjort, men nu finns det liksom inget mer att göra än att bara vänta in Måndagen. Känns konstigt att man sitter och väntar in morgondagen enbart för att gå på jobbet! Skön känsla, verkligen skön.

Annars så kan man säga att helgen varit bra, igår hade jag en heldag med R och T. Fikade och käkade tacos, avslutade Lördagen med att spela lite spel.
Somnade i soffan igår, vaknade 04:55 i soffan :) Försökte förgäves att somna om men ICKE. Så det kan ju bli en tidig kväll idag då!
Nej nu funderar jag på att sätta på en skön film och bara softa.

Ja så blir det, film och kaffe. Ha det bra mina vänner

Bling bling

Vilket jävla väder! April heter årstiden då alla vädergudarna jävlas med oss dödliga. Men å andra sidan så går det mot varmare och ljusare årstider, försöker göra mitt bästa att se det possitiva i detta helvetiska väder.

Ja sen måste jag skvallra lite, eller skvaller och skvaller? Ni minns att jag mot alla odds tog en promenad härom kvällen? Mmmm dagen efter så fick jag något som heter "träningsvärk", benen kändes lika smidiga som timmerstockar (ungefär lika mjuka var dom också).

Ja så har man lite små stumma ben igen, tog helt sonika en promenad igår kväll. Först gick jag till Grana och glodde lite på tv-spel sen på vägen hem gick jag upp till Arctura och sedan hem. Är faktiskt lite impad på migsjälv om man får vara det?
Ikväll är jag bjuden på lite öl :) Kan ju faan inte bli bättre, satan vad gott dert ska bli!

Nåja på återseende

Japp!

Nu har man fått basning igen *suck*, jag bloggar uppenbarligen för lite!

Till mitt försvar kan jag ju säga att det är inte så lätt när man lider av skrivkramp och en tillfällig släng av dyselexi :) nejdå skämt å sido, jag har inget att berätta och jag lider av skrivkramp. Jag skriver ingenting nu för tiden, läser knappt heller. Det är konstigt för jag brukar sluka böcker men just nu, neeejjj orkar inte ha ha ha.
Kan ju berätta att jag för första gången, ja eller i alla fall vad jag minns om man räknar bort de korta promenader jag tar till bussen varje morgon ;) Så var jag ut på en promenad igår kväll! Det ni!
Det var min granne som övertalade mmig att följa med ut, det var mot alla odds skönt och jag kände mig riktigt hurtig fram tills jag förstod att hon var snäll nog att gå lite långsammare än normalt! Då skönk min nyfunna "hurtigkänsla" rätt snabbt, sen när vi gått halva vägen så var jag ju nästan svettig och lite smått andfådd. Shit va vältränad man är he he he.
Men det gör vi om! (efter min träningsvärk har släppt)

Nåja på återseende

God morgon!

klockan är nu 05:51 och jag sitter och gör mig iordning att gå till jobbet! Helt sjukt va? Men jag har gått och blivit morgon pigg och kvällstrött, en egenskap som jag trodde att jag ALDRIG skulle få uppleva :)

Är lite små stressad eftersom maten står på spisen, JA jag vet att jag borde gjprt matdosan igår! Men va faan hur roligt är det att stå och laga en portion mat! Det kan ju bli en trevlig middag om man tar fram en spegel och ställer framför sig på bordet, på så sätt blir man ju inte ensam ha ha ha.

Nåja på återseende

Mmmmm äntligen!!

Ja äntligen kom hon hem, lill gumman. Hon har varit borta i Norge, fattar ni i ett annat land! På min vecka ha ha ha nåja hon överlevde och det gjorde jag med!
Vi har haft en grymt bortskämningsdag idag, fika o lite små shopping åt lillan.

Nu blir det chill i soffan!

Ses nått senare, om jag orkar att resa mig ur soffan


Förståru!!!

Mmmm har hittat en grymt bra låt, Ison & Gurmo rappar den. En riktig party knäckare....

Annars så är det bra, har inte så mycket att skriva om. Lillan kommer hem imorgon från Norge, shit det ska verkligen bli skönt. Vi ska ha en rejält mysig helg, hon kommer till mitt jobb imorgon när Samuel kommer till stan. Tänkte ge henne en rundvisning på mitt jobb, sen tänkte jag sluta :) Kan vara skönt att gå hem tidigt en dag istället för att jobba över.
sen drar vi ner till stan o tar en skön fika någonstans, bara gå omkring i det finsa vädret som är lovat. sen blir det en film med gurk och morotstavar samt dipp.
På Lördag ska vi umgås med Granudd och hans barn, troligtvis Jamtli och Stocketitt, kan ju också bli mysigt om vädret håller i sig. söndag *suck* då ska hon tillbaka till mia.

Mitt innre slit, drar mig än hit och en dit.
Jag går efter min stig, fylld med ny aptit
på livet
ju mer jag går, ju mer jag förstår
att livet förändras mer än vad jag förmår
att förstå


Nej jag finner  inga ord, vet inte heller vilka ord jag söker! Vad ska jag igentligen beskriva? Vad försöker jag berätta?
Faan jag vet inte mer än ni, det enda som jag vet är att just nu mår jag bra. Om man nu kan må bra? Be mig inte beskriva själva känslan, det skulle vara orättvist eftersom jag inte riktigt vet.
Vet bara att jag känner mig lugn, harmonisk? Nja det vet jag inte men rastlösheten drar inte i mig som förr.
Det känns helt ok, du doktorn! Dom funkar :)

Jag vill spy ut brinnande ord, vill få världen att brinna.
Skrika ut i tystnaden, få spegelbilden att försvinna.
Krossa speglar, raka den svarta katten
älska mig själv, för det är så ensamt om natten.
Men allt blir tvärtom, gång på gång
hatisk och apatisk, listan kan göras lång
Har jag fått för många chanser,
hatar mig själv mer än cancer
krossar mitt hjärta med destruktiva romanser

Nej nu får det minsann vara slut på flummandet!

som sagt jag har inga ord, på återseende

Så där ja!

Äntligen är den över! Påsken alltså, faan vilken lång helge det var, tur att man har en pappa som kan det här med att sysselsätta mig :)
Jag skulle ha lillan denna vecka men hon är i Norge tillsammans med Samuel och Ninni, roligt för henne att få ett riktigt lov, så hon har nått att prata om när det blir skola nästa vecka.
Själv så jobbar jag, trivs alldeles förträffligt med det.

Nej nu kallar jobbet, på återseende.

*Gäsp*

Mmmmm, jag vet inte riktig vad jag ska skriva? Mina dagar går i rutinens tecken, jag jobbar mycket och sover resten av tiden :)

Medicinerna fungerar! Mina demoner är borta, långt borta! Livet är skönt!

En vanlig dag ser ungefär ut så här;
Kliver upp kvart över fem, äter frukost osh packar iordning väskan. Sköljer sedan av facet så jag ska vakna till liv.
Tar sen en skön promenad till jobbet, kliver innnan för jobbets dörrar vid halv sju. Byter om o tar en kaffe sen jobbar jag så länge det behövs, det är rätt mycket nu.
Hämtar lillan eller går hem och äter middag. Somnar allt som oftast sen.

Trist? Nej rätt skönt. har gått upp till 83kg, så jag blir mer o mer likt Kronblom varje dag ha ha ha.

I påsk blir det lugnt, tyvärr har jag inte lillan men det ska nog gå ändå ska sno åt mig storan istället :) Middag hos pappa på Lördag. Sen blir det väl extra jobb (hoppas jag)

Nej nu ska jag försöka få lite sömn i kroppen!

Ha det bäst alla!

Se där, se där!

Solen kommer fram och lyser upp, värmer frusna själar. Nu kan man inte klaga :) Vilken helg det var! Vi hade det underbart jag och lillan, mysfredag med film o gotta. Lördagen drog vi till Frösön till farfar och tvättade bilar, fick lite god middag och hade det trevligt.

Idag Måndag vaknade jag med ett ryck, trodde jag hade försovit mig. Sprnag ut i köket kastade i mig en macka och sprang ner till bussen, precis när jag kom så dök bussen upp jag andas ut och satte mig på den. När jag klev av bussen uppe vid jobbet tyckte jag att det såg misstänktsamt mörkt ut, kollade på klockan 06:15 fick vänta i en kvart innan dom öppnade dörranrna ha ha ha ha.
Jag börjar vid 7 så jag var där i tid kan man säga. Nåja det var min måndag det, nu blir det middag sen ev lite fotbolls träning.

Måste ju börja röra på sidfläsket ;)

Ma råkes