*suck*

I kvävande vaknätter ändlösa långa,
när minnen sticka som retade bin,
jag ber om en vårnatt igen av de många,
som eldat mitt blod till ett brinnande vin.


Jag ber om en vårkväll på rusiga ängar,
en enda - en lustarnas jäsande kväll!
En handfull av eldgräs från vildsådda sängar,
en sängplats av mossa på Vagnbergets häll!


Bakom mig gå vallarevisorna höga,
och hos mig är ingen och ingen mig ser.
Förbrunnet är det som har tröstat mitt öga,
och längesen är det som solen gick ner.


Denna är skriven av min egen favorit Dan Andersson, fråga mig gärna om hans historia ;) eller för all del om Östersunds historia, läste om den på på sjukan ;)
Annars så rullar det på i sin vanliga takt, idag är en sån där konstig dag. Var och hälsade på min kära bror, det besöket tog nog all min energi, blev helt matt efteråt men det kändes bra att ha varit dit i alla fall. Lovade att komma tillbaka imorgon men det känns inget vidare att gå dit, hela atmosfären påminner om sådant man har lämnat bakom sig.

Hur är det då?
Jo för all del som jag sa tidigare, det rullar på. Känns bara som att det har blivit ett litet missförstånd idag?

Vad ska du göra då?
Åt vad? Missförståndet? Det går nog att reda ut hoppas jag, annars ska jag nog inte göra så mycket. Jag har ringt och fått tid för återbesök, ska få mina provsvar. Har ju vägrat att svara när dom ringt, är vääl dags att ta tag i det nu.

Hur känns det då?
Ja jo jag är nog aningen nervös inför återbesöket, vet inte vad dom säger eller vad det kommer att visa. I övrigt känns det väl hyfsat, det är väl från dag till dag tror jag? Jag har ju mina vänner tack & lov.

Det var lite jobbigt att träffa dig idag käre bror, inte bara pga atmosfären utan själva känslan att se dig gråta. Jag gick in med attityden av att detta rör inte mig iryggen, det är dina problem och du får reda ut dem själv. Det var inte fullt så enkelt, jag började nästan gråta själv! Mest utav ren förtvivlan tror jag, tänker på barnen, dig, mig och hela situationen.
Käre bror jag blir inblandad i detta fast jag inte vill, jag vill givetvis ditt bästa och din familjs men käre bror det är dags att vi gör något åt saken nu, tycker du inte? Varken du eller jag orkar med detta längre för hur vi än vänder och vrider på det så oroar jag mig för dig, det vet du jag tror alla vet det fast jag inte själv har erkänt det.
Vi är bröder, samma kött och blod! du vet att jag kan göra nästan allt för dig men nu måste vi sätta oss ner och fundera på en lösning, det håller inte längre. Vi ljuger för varann och andra för vad? Till vilken nytta?
Det är du och jag! Kommer alltid att vara det men om jag / vi ska orka så måste vi hitta på något radikalt. Jag orkar inte och tror inte att du gör det heller.
Jag hamnar i skottlinjen mest hela tiden, fast jag inte har något med saker och ting att göra.

Vi ses imorgon igen käre bror.


Var inte rädd för mörkret!

"Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där.
Vi se ju inga stjärnor,
där intet mörker är.

I ljusa irisringen
du bär en mörk pupill,
ty mörkt är allt, som ljuset
med bävan längtar till.

Ur mörka mullen stiger
en gyllenljus pistill,
ty ljust är allt, som mörkret
med  bävan längtar till.

Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där,
var inte rädd för mörkret,
som ljusets hjärta bär."

Denna dikt är skriven av Erik Blomberg, jag läste den indag för Yasmine som är lite mrökrädd. Inte för att jag tror att det funkar men ändå?
Hon sover ju nu så det kanske hade en liten inverkan ha ha ha, dikter är fint dom är så stämningsfulla tycker jag.
Jag fick en present idag, ja en present med en räkning ;) jag fick äntligen mina böcker som jag beställde före jul tror jag, riktigt roligt.
Det har varit en bra dag idag, igår var det en grymt dålig dag, men nattens slagsmål getemot mina demoner var nog bra ändå? Jag vann denna gång!
Men kanske ska jag börja öppna mig i alla fall lite, eller jag har ju öppnat mig för "K" men jag har nog inte pratat med henne om migsjälv när jag mår dåligt eller har en dålig dag? Fast jag vet inte om jag är någon bra person att prata med då heller? Vet inte om jag är nån bra person att prata med överhuvudtaget, tror inte jag har så mycket vettigt att säga om någonting, det är nog mest en bara flum som kommer ur min mun?

Men i alla fall så har jag en strålande dag idag, ja eller dag och dag? Jag klev faktiskt upp tidigt och gick med lillan till skolan men jag var inte långsam att somna om hemma, men ja det är en bra dag lite slut och trött efter nattens innre krigande.
Jag har kommit till insikt att faan jag har underbara vänner, det känns om att jag inte har visat min uppskattning till er men det ska ni veta att jag har inte ett stort hjärta men i rymms allihopa i mitt. Ni vet vilka ni är! " The happy few"


Jaha F U C K!!!!!

Det tar aldrig slut! Det gör verkligen inte det. Det ena följs ideligen upp med nått annat, så har det varit en lång tid nu.
Undrar hur mycket man pallar med? Sen måste jag börja gå på behandlingar oxå för min mage, tror jag skiter i allt i alla fall det.

Demonerna har ju vaknat och dom är jävligt hungriga verkar det som, känns som om de äter upp mig innefrån. Allt är bara konstigt och förvirrande, mitt i står jag och fattar faan ingenting? Tror jag ska ta och gräva mig en grop så djup så ingen hittar mig och så att jag inte kan ta mig upp, kan jag ligga där och sakta förtvina!

Nej jag kanske ska försöka sova en liten stund innan middan! Bli på bättre humör kanske?


Ny dag, ett bättre jag? Nja det vete faan jag har precis klivit upp faktiskt och duschat tagit emot lillan o storan! Får snart främmande av Carmen med övrig familj. Trevligt för de små.
Själv så har jag slagits inatt, slog mig blodig men jag vann denna gång. Demonerna flydde, men inte långt bort känner deras närvaro, dom bara väntar på nästa tillfälle att försöka dra ned mig i avgrunden.
Har så svårt att be om hjälp eller bara be någon att sitta o lyssna om bara för en stund, klarar inte av att känna mig så utlämnad inte ens till er mina kära vänner!

Nåja jag jobbar på det!

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe ;)

Ännu ett år!

Ja så fyller man år igen, hur många ja det är alltför många som redan vet det ha ha ha ha. Konstigt vad tiden går och jag står still, jag vill så mycket men så lite händer. Åren rullar på och man blir ju inte yngre direkt :(
Nåja ålder är bara en siffra :)

Idag då!
Humm ja jag har ju fått morgon kaffet, tack "K". Sen blir det väl av ner till stan en sväng, känns som att det var länge sedan ;) Sen hämtar man lillan på fritids och går hem & fixar ihop nått käk. Får väl främmande senare, pappa. Lena mfl. Trevligt med tårta osv.

Annars då?
Jo det är nog fel att klaga, det finns säkert dom som har det värre? Jag menar kolla på gatubarnen! Så jämfört med dom har jag det jävligt bra ;)

Hur mår du då?
Som sagt det är fel att klaga! Tankarna och mina funderingar kommer nog aldrig att sluta, det händer ju saker och ting hela tiden.

Vad ska du göra då?
Dra täcket över huvudet och hoppas att allt bara är en dröm!

Aaahhh mätt!!!

Vilken middag :) var hos Eva "K`S" mamma och fick middag idag, snacka om midda. Fläskfile med klyftpotatis och någon sås som jag givetvis hlömt bort vad det var ( guldfisken ni vet).  Det var förrätt också, aahhh shit vad gott det var, åt så jag tror jag skulle spricka.

Annars så sliter jag fortfarande med att vända tillbaka dygnet, det var svårare än vad jag trodde! Jag kanske ska börja sova över hos "K" i hennes soffa för där somnar jag faan jämnt ;) Hemma så slappnar jag inte riktigt av, tankarna hinner alltid ifatt mig innan jag ska sova så det blir liksom för mycket i huvudet den stunden när jag släcker lampan.
Tänk om det kunde vara så lätt att när man släcker lampan så slutar tankeverksamheten också!  Vilken önskedröm det skule vara, jag skulle nog tillbringa den största tiden med att sova då ;) så slipper man detta med att tänka.
Nu är det säkert många som tänker, som att du gör det ändå - tänker alltså!
Men det gör jag, säkerligen alldeles förmycket. Fast jag kan förstå dem som tänker så med, jag är väl inte känd som den allra största "tänkaren", har väl inte alltid visat att även jag har en insida som faktiskt fungerar ibland.

Nej nu ska jag hämta lillan.

Nöjd nu "K"? ;)

Ventilation

Faan jag borde vara trött! Ändå sitter jag här pigg som en jävla lärka! Jag var och hälsade på "L" ikväll hennes "J" var där med sin gitarr som en rågblond nordisk prins ;) (ni vet att jag skojar nu, för han har inget hår)
Det var trevligt, lite skönt gitarr spelande i bakgrunden sen började mina ögon bli jävligt tunga! tog mig hem och plötsligt är det som att jag är utsövd igen?
Jag vill ha en stekpanna i huvudet, snälla ge mig min sömn tillbaka, jag känner ju hur kroppen skriker effter den men mitt huvud vill inte. Mina tankar leker med mig, kan inte slappna utav!


Bleed out all empathy this vessel has no spirit left to hold on to lies I've lived in full
How long can I hold tight with every movement
Tension binds and denies my true nature
The Balance has shifted warped sick and twisted
Grabbing at angels when I fall
Because I am more than this idol endless recital
For all my demons to applaud
I am free
Hide myself from it all while every fear is
Screaming night into dawn until I find
I have to believe them (lies)
In order to attain fulfillment
I have to succumb to (lies)
All my inner fears that tear at me
I will never believe them (lies)
I'm sick of the weakness that controls me - Now that Iüve fallen - I will not repent


Nej jag orkar inte!

Ventilera

Så sitter man här igen och tycker att man inte har något att skriva om!
Jag har nog så oerhört mycket att skriva om egentligen men som ni vet så har man byggt en mur omkring mitt hjärta eller själ eller vad man nu väljer att kalla det!
Muren byggdes i ett syfte att skydda mig, men det har liksom slagit åt fel håll tror jag? Istället för att skydda mig så förgör den mig, förstår inte varför det ska vara så svårt att riva muren som byggdes upp så oerhört lätt.
Jag menar jag skriver ju om det mesta i denna blogg, men att prata om samma saker!! Nja det går inte lika lätt, jag har ju några bollplank och är väldigt tacksam att ni står ut med mina funderingar mm.
Den sista tiden har jag saknat min mamma, hon finns i mina tankar mest hela tiden och vad jag än gör så får jag inte bort henne ur systemet. Varför skulle jag vilja ha bort henne kanske ni tänker?
jo av den enkla anledningen att det gör ont, det gör ont att ha henne här inte för att jag inte älskade min mamma, tvärtom absolut tvärtom! Men minnen gör ont, jag tror att dom kan göra fruktansvärt ont om man inte tagit sig tid att bearbeta dem?
Jag har nog bearbetat min mamma i den mån jag orkar, det är inte själva bortgången alltså inte hennes död som gör ont. Det är inte heller själva förlusten av mamma som gör ont, det är bara kanske sättet eller tiden, ja jag vet inte? Men det gör ont att ha henne här i systemet.

Det är inte bara det som cirkulerar i mitt huvud för tillfället, det är så mycket mer. Jag har i hela mitt liv slagit bort tankarna omkring vissa saker som har hänt. Men just nu så har dom etsat sig fast.
Hur, var, när och varför!

Aaaahh skit i det!!

"Våga ta språnget i de tusen famnars djup", skrev Sören kierkeby en gång. Ge mig en språngbräda och ni ska få se ett språng, ge mig chansen och ni ska få se ett spång som slår undan benen på det citatet!
Skämt och sido, alla söker väl efter en andra chans att ställa saker och ting till rätta? Eller bara få chansen att göra om vissa saker som bara blev fel den första gången?
Men att komma till den punkt där man verkligen frågar efter en andra chans, att våga ta det klivet och blotta sin strupe! Ja det vete faan alltså om jag gör, hur mycket jag än skulle vilja det så vete faan om jag skulle tordas?

Nåja nog om detta!

Nattsudd

My Life Suffocates
Planting Seeds of Hate
I've Loved, Turned to Hate
Trapped Far Beyond My Fate
I Give
You Take
This Life That I Forsake
Been Cheated of My Youth
You Turned this Lie to Truth

Anger
Misery
You'll Suffer unto Me

Pure Black Looking Clear
My Work Is Done Soon Here
Try Getting Back to Me
Get Back Which Used to Be
Drink up
Shoot in
Let the Beatings Begin
Distributor of Pain
Your Loss Becomes My Gain

All Have Said Their Prayers
Invade Their Nightmares
See into My Eyes
You'll Find Where Murder Lies


Humm lite nattsudd bara! Jag har många tankar, funderingar som vill ut, hittar bara inte "stigen" som kan leda mig fram. Ena sekunden känner jag mig tom, ni vet som ett sådant där snäckskal som man hittar utmed havsstränderna! Andra sekunden känner mig levande, så där energisk så man inte kan sitta still, man vill göra allt och på en gång för man är livrädd att själva känslan bara ska ebba ut i ingenting! Tredje sekunden sitter man i soffan och håller huvudet mellan sina händer för att på något sätt hålla huvudet samlat, det känns som att det håller på att spricka isär. Man känner sig förbannad, nästan hatisk! När man väl samlat sig så är man åter tillbaka till den första sekunden. Så börjar det om, som en fotosyntes fast den skapar inte energi utan äter den istället.

Om du bara visste vad skönt det är att ha dig hemma!
Alltså rent egocentriskt så tycker jag det. Bara att veta att när som helst kan jag ringa så sitter vi i timmar och pratar, ibland löser vi världsfreden andra gånger så vete faan om vi löser något över huvudtaget men vi pratar och sätter ord på saker som jag inte kan med någon annan!
Jag måste var svår, jag släpper väldigt få personer ända in, inte för att jag har någon skattgömma som jag försöker gömma för omvärlden. Tror mer att det är tvärtom, en pandoras ask istället. Jag är nog rädd för att släppa in personer för nära, inte för att bli sårad utan mer för att jag kanske ska såra dem. Varje gång det blir vamt så släcker jag elden, istället för att njuta av värmen som jag egentligen vill så släcker jag den, jag är mer van vid kylan, ni vet ensamheten.

Nej nu faan måste jag sova!

Lucky man ?????

Happiness
More or less
It's just a change in me
Something in my liberty
Oh, my, my
Happiness
Coming and going
I watch you
look at me
Watch my fever growing
I know just where I am


But how many corners do I have to turn?
How many times do I have to learn
All the love I have is in my mind?


Well, I'm a lucky man
With fire in my hands


Happiness
Something in my own place
I'm standing naked
Smiling, I feel no disgrace
With who I am


Happiness
Coming and going
I watch you look at me
Watch my fever growing
I know just who I am

Som alla vet är detta gruppen "The Verve", grymt bra speciellt i akustisk version.

Det är mycket som händer nu, eller har hänt i alla fall. Jag hinner inte med att sortera eller bearbeta alla intryck och tankar, känns som att jag ska explodera snart hjärnan känns för trång för min skalle. Kösystemet har kraschat, så det har blivit ett kaos i mitt huvud, i normala fall vill jag påstå att jag ändå någonstans är en rätt sansad kille. Kanske inte alltid har koll på vad  jag gör, men ändå rätt sansad. just nu känns det som att jag bara flyter med, har ingen koll, ingen aning om vart jag hamnar?
Jag famlar i dunkel, vet exakt vad jag vill men vet inte hur jag ska komma dit. Är nog för rädd? Rädd för allt, ni vet när maninte har något så har man inget att förlora, men har man något, det spelar ingen roll vad man har så är man rädd att förlora det.
Jag begär inte att ni som trots allt läser detta ska förstå, men jag tror nog att alla gör det ändå? Rädslan, denna jobbiga känsla. Är det inte mörkret, ja ni som läst det jag skrivit förr vet att jag inte är mörkrädd mer rädd för själva mörkret, ni vet? Är det inte det så är det något annat!
Mina demoner håller sig undan, eller ja jag vete faan om dom gör det men dom är rätt passiva i alla fall.

Nej jag tänker så jag får ont i huvudet, kan inte, orkar inte sortera!!!

På återseende.


Det bästa av allt är att min vän "K" är hemma igen :)  Skönt tycker jag :)

Hemma!

Ja hon ringde idag och sa; Jag är hemma om 2 minuter kan du hjälpa mig att bära lite grejer? Jag som låg nedbäddad i soffan trodde att shit, va har hon nu fått? :)
Men jag var ju tvungen att gå ut och kolla, jo mycket riktigt! Där var hon, hemma!! Fantastiskt!

Nu börjar det ordna sig, livet tar lite konstiga vägar ibland, men på något konstigt vis så hittar den alltid tillbaka till den "rätta" vägen igen! Inte för att jag vet vad som är den "rätta" vägen men, jag vet att det känns rätt när det känns bra! Just nu känns det bra!

Mina vänner mår bra, då mår jag bra också!

Nja!

Tankeverksamheten har inte avstannat, tvärtom. Sömnen hopasr sig som en synvilla i horizonten, ni vet något som man tror sig se men aldrig riktigt få veta om det är "verkligt".
Jag sover rejält dåligt för tillfället, inte många timmar, om det blir någon timme överhuvudtaget per natt. Jag vet inte riktigt vad det beror på?
Det är mycket som har hänt oss alla den sista tiden, det har påverkat oss alla på ett eller annat sätt.

Nej jag bara ältar, jag skiter i detta!!!

Pååterseende

Fuck!

När man tror sig veta allt, när man tror sig vara på rätt stadig mark så tar det fart. Ska man rida på vågen? Ska man bara luta sig tillbaka och försöka sig på den underbara känslan av att njuta? Är man värd att få känna sig njutbar?
Jag vet inte! Jag tror jag tänker förmycket, ni vet granskar försöker hela tiden se om det jag nu gör, vart finns haken? Kan det slå tillbaka?

Är det bättre att känna sig trygg till priset utav ensamhet? Jag vet inte det heller, varför ska det vara så svårt att "öppna" sig? Våga blotta sig, enbart tanken gör att jag ibland låser dörren lägger ig under en filt i soffan och hoppas att ingen såg mig.
Vad är egentligen skillnaden på att säga saker face to face än att någon läser mina tankar här? Är verkligen det sagda ordet svårare att handskas med än det skrivna? Eller är det enbart så att det som skiljer sig är språket, hur man använder orden?
Hur jag än väljer att föra fram mina åsikter missuppfattas dem (oftast), jag vet inte om det är jag som är dum eller om jag är svår att förstå?
Jag kan se mig som gift, det svåra är att se med vem. Vem vill, vem orkar med mig i min vardag? Jag hyser den största respekt för Mia (Yasmines barn), hon stod ut med mina utsvävningar i ca 8år. Fantastiskt skulle jag vilja säga, jag skulle nog inte stå ut med migsjälv i 5min, vet inte heller om jag gör det om jag ska vara ärlig.
Jag vill alla väl, ändå så blir det så fel ibland. Det finns inget ont i det jag gör (oftast), det beror ju självklart på situationen, visst faan kan jag som alla andra handla i ren egoism eller frustration. Det är inte det som är det väsentliga här, utan konsekvenserna utav ett handlande väger tyngre än själva handlandet! Eller hur?

Nu undrar ni säkert vart faan vill han komma? Det vet inte jag heller!

Jag sitter bara och låter fingrarna klottra ner mina tankar som dom kommer, hur det sen blir! Ja det skiter jag i.

Jag har så många tankar som aldrig kommer fram, som jag aldrig låter komma fram. Ibland blir frustrationen obehaglig och jag känner mig trängd, kvävd utav att bara vara jag. Vet inte hur jag ska få utlopp för dem, inte heller vilken väg jag ska gå. Jag har testat de flesta vägar, tro mig jag har testat men inget fungerar. Konsekvenserna av mina utrycksfulla vägar blir bara mer kaotiska än vad mina intentioner var.
Jag kan inte slå av tankeverksamheten heller, den ligger latent liksom äter upp mig innefrån.

Nåja F U C K I T

flum

Hush now, don't you cry
Wipe away the teardrop from your eye
You're lying safe in bed
It was all a bad dream
Spinning in your head
Your mind tricked you to feel the pain
Of someone close to you leaving the game of life
So here it is, another chance
Wide awake you face the day
Your dream is over... or has it just begun?

There's a place I like to hide
A doorway that I run through in the night
Relax child, you were there
But only didn't realize it and you were scared
It's a place where you will learn
To face your fears, retrace the years
And ride the whims of your mind
Commanding in another world
Suddenly you hear and see
This magic new dimension

I- will be watching over you
I- am gonna help you see it through
I- will protect you in the night
I- am smiling next to you, in Silent Lucidity

If you open your mind for me
You won't rely on open eyes to see
The walls you built within
Come tumbling down, and a new world will begin
Living twice at once you learn
You're safe from the pain in the dream domain
A soul set free to fly
A round trip journey in your head
Master of illusion, can you realize
Your dream's alive, you can be the guide but...


Denna låt bara älskar jag, speciellt i akustisk version. Den säger så mycket mer än vad någon kan tro.
Nåja det var det!

Längtar att krama om "K" imorgon.

Tystnaden är bruten!

Aaahh äntligen vännen, det var så oerhört roligt att se dina ögon. Stegen var fjäderlätta, jag gick som på moln hem ikväll. Vi ses imorgon igen min vän, då blir det mer kramkalas.

Silence!

Sitter och bara väntar, det liksom pirrar i hela kroppen. Rastlösheten kryper upp på väggarna man kan nästan ta på den, jag väntar bara sitter och väntar.
Snart kommer jag, ge mig bara någon minut till så kommer jag och hälsar på.

Det känns så konstigt, men ändå inte helt oväntat. Vi pratade om allt, eller hur? Jag minns vad du sa någon dag innan, när vi pratade om vilken tid det tar och måste det hända något innan dom tar en på allvar!
Så choken var inte så stor, men ändå gumman! du är en av mina allra bästa vänner så det känns overkligt ändå. Jag kommer om en timme ungefär, ska jag fortsätta läsa min spännande bok för dig? Du vet "tao enligt Puh" ? Eller så sitter jag bara o tittar och små pratar med dig.

Kommer snart!

Tystnad akt 3

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters


Visst är det så att när det blåser omkring oss, när det händer oförudsedda saker så står vi här.
Vi "the happy few", känns lite långt bort att kalla oss det men ändå? Det är ju vi, det har liksom blivit så. Visst har vi bråkat, visst har vi alla olika syn på saker och ting men hur som helst så står vi här. Vi håller varanndras händer, på något sätt så skänker vi varanndra styrka, mod och tillit. Vi är " the happy few", det få förunnat att ha det som vi har. Vi har varanndra, det är inte lite det.

Genom eld, genom vatten
hålller jag din hand i den vaklösa natten
Det är vi mot världen
orkar inte ensam att fortsätta färden
Genom natt, genom dag
ger ni mig styrka att bara vara jag


Kom tillbaka nu raring, jag saknar dig. Saknar våra samtal genom nätterna, saknar morgonkaffet och middags sällskapet.

Känns som allt blir så patetiskt, mina ord räcker inte till..


Jhenny min älskade raring, tack för de oerhörda fina orden. Jag lovar dig gumman, jag viker inte från din sida. Jag är så lycklig över att få din tillit att få stå vid den, din sida alltså.
Även här räcker inte mina ord till!!
Mitt huvud sprängs snart, så många tankar. Mamma, Jhenny och våran "K". Kan ine sortera, post it lapparna flyger bara omkring, jag orkar inte!!!
Jag har svårt att sätta ord på det jag känner så jag stänger utav, stänger dörren för ett tag orkar inte med allt korsdrag.
Önskar bara att jag kunde.......Önskar bara att jag var mer än den jag är!







Tystnad akt 2

Mitt huvud känns som en såpbubbla, svårt att skingra tankar gentemot verklighet. Måste ibland nypa mig i armen för att fatta att faan Mattias, det är ingen dröm.

Sov lilla raring, det gör dig gott
jag finns kvar
när du dina ögon slår upp

Nej har inga ord......

Tystnad!

Önskar jag kunde göra så mycket mer, önskar jag kunde....

Nej det går inte, det är förmycket!

Mina tankar är hos dig vännen, jag kommer imorgon direkt efter jobbet.

Svammel !

Tårarnas vandring

Syster eller broder

Längs kinden

Kom ta mitt roder

Led mig till hamn

Bind mig hårt

Håll mig i din famn


 

Tårarnas vandring

Peppar och salt

Längs kinden

Varmt blir kallt

Ljust blir svart

Håll mig i handen

Vill inte vara ensam inatt


Svårt att blogga för tillfället, vet inte vad jag ska skriva om eller vad jag  törs skriva. Nja det ar inte sant jag finner orden för att beskriva det som händer inom mig bara! Låter det konstigt? Kan säga att det är rätt konstigt också.

Måste berätta en sak, jag och K och lillan var på Willys igår och handlade till middagen. Där vid rulltrappan stod det en sån där försäljare utav parabol tv, han vände sig till mig och sa; "du vet väl att dom lägger ner det analoga nätet på tv snart? Jag svarade ja jo det vet jag, han frågade vad har du för leverantör på digital tv? (innan ahde jag sagt att jag hade redan digital) Ja sa jag jag tror jag har bredbandsbolaget du vet tv via bredbandet. Aha sa han var ha du för utbud? jag kollade på karro och ryckte på axlarna och sa ja mmmmm jag har ju porr!!! Det räcker ju eller hur?

ha ha ha ha tyckte det var lite roligt, ni skulle sett minen på snubben!

Nåja nu ska jag göra mig iordning!! kram och på återseende


Änglavakt !

Det kan man säga att vi människor har ibland? Det har hänt lite saker, saker som jag inte vill ta upp här men jag vill bara säga att vi har änglavakt ibland.
Precis som K säger, vi behöver alla vänner, vänner som har olika betydelse men som finns där. Vet inte om jag tilläga så mycket mer ang det?

Sen funderar jag mycket som min roll som pappa för tillfället, på gott och ont! Mest på gott tror jag, det händer saker och ting omkring oss hela tiden, saker som får oss kanske att  vakna ur den vardagliga "lunken". Saker som avslutar ett beteende men som påbörjar ett nytt, synd kan man tycka att det ska behöva ta lite tid ibland innan man blir införstådd sin egen betydelse på gott och ont. Det har ingen ordagrant sagt utan det är mina egna funderingar, jag vet om mina fel och brister! Men jag är oerhört tacksam att jag fick eller får chansen att ändra dem.
Jag är tacksam att jag har sådana underbara människor omkring mig, ingen nämnd ingen glömd. Jag vet att jag är nästan värdelös på att visa, på att säga det. Jag jobbar på det, tro mig mina vänner, mina nära och kära jag jobbar på det.

Nej nu ska jag dricka kaffe o smaka på lillans nybakta kakor!!!

Frågor (kopiera gärna)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"erbjöd länge en gåta, men idag ansr de flesta forskare att Jungs"
Jung och de andliga heter boken

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Bildskärmen till datan och högtalaren till samma dator.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Nyhetsmorgon på tv4

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
15:46 ;)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Jag hör lillan skratta framför tv´n

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag var ute för en liten stund sedan och hämtade lillan på fritids.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Läste Lillemors blogg

8. Vad har du på dig?
Trasiga jeans, T-shirt och en hood.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Humm jag drömde om något skönt tror jag, min vän var vaken före mig, eller så var jag pissnödig? :)

10. När skrattade du senast?
Jag vet inte tycker jag smågarvar mest hela tiden!

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tre tavlor, tavel lister värmeljus, värmeljushållre (dödskallar) :)

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Mig själv i spegeln

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Utmaning?

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Cranc

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Fy faan vad prylar!! ;) Vet inte men en massa onödiga prylar garanterat

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Om jag valt att inte berätta det redan för dem så tänker jag inte avslöja det här :)

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att flytta Sverige så att det blev grannland med Australien! Varmt o gott :)

18. Tycker du om att dansa?
Jag dansar aldrig nykter, inte en chans att jag dansar nykter kalla det undanflykter om du vill men utan minsta promill står jag still.
Känns dumt att kalla mina fumliga och staplande steg för dans!

19. George Bush?
Ta ur huvudet ur röven!

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
En flicka: Vet inte, den som lever får se?
En pojke: Adolf ;) Nej faan jag vet inte?

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Australien eller Bali

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Även dom skitigaste fåren i hagen kan vara vackra under ytan! Ha ha ha inte faaan vet jag, finns han så kommer jag garanterat inte att träffa honom.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Karro
Ted
Espen
Lillemor

Trött!

Ja idag är jag lite trött, inte för att det är ovanligt men ändå. Fast å andra sidan borde det vara mer konstigt om jag inte var trött, jag menar går man och lägger sig för att sova vid 3-4 tiden och ska upp strax efter sex, så är det inte så konstigt att man är lite trött vid denna tiden på dygnet.
Fast när kvällen kommer och klockan rör sig mot 22 tiden så blir man pigg igen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, eller det var ju ett tag sedan jag "bloggade" nu. Jag har inte startat att läsa den nya boken ännu, har inte haft den ron i kroppen. Det är något som pirrar och vill ut, ni vet när det kryper i kroppen? Som tusen nålar fast på insidan? Förstår ni? Så känns det, rastlös och nästan ivrig.
Det kanske är "ljuset" som spökar, ni vet när snön har lagt sig här uppe så blir det genast så mycket ljusare. Innan så regnade det och var mörkt man blir ju nästan sjuk då. Men nu har det hänt något! Det kryper i kroppen, tids nog så märks det säkert vad det kan vara.

Mårten min trogne vapenslagare och bror, mina tankar är hos dig.

Nej jag ska göra mig iordning och gå på stan en sväng senare. På återseende